top of page

MAGIC MANTRA UKELELE

In dit fantastische ukelele workshop weekend dompelen we je onder in het leren zingen en spelen van mantra’s op je eigen ukelele.

Founder en yogadocente Liselotte neemt je stap-voor-stap mee en het weekend is dus geschikt voor de beginnende en de meer gevorderde speler, omdat het spelen van mantra’s niet alleen een oefening is, maar een ervaring op zich. De ochtenden zijn gereserveerd voor het leren spelen van mantra’s uit het Magic Mantra Membership en de avonden komen we samen rond het vuur en is het vrij spelen.

Je zal de magie ervaren van het afstemmen op de groep, met elkaar één stem vormen en door de herhaling sluipen de akkoorden ongemerkt in je vingers waardoor je aandacht meer bij de ervaring dan op de beoefening zal liggen. Na dit bijzondere weekend ga je naar huis met muziek in je hoofd, in je hart en in je vingers en ook gewoon heel praktisch, op papier. 

De middagen ben je helemaal vrij om te gaan waar je wilt. Breng een bezoek aan één van de omliggende pittoreske dorpjes, aan de Waddenzee of maak een lange wandeling in het Nationaal Park Lauwersmeer om de zeearend te spotten. Huur een bootje en vaar door de polderslootjes of ga naar Hantum waar je een boeddhistisch klooster vindt. Je kunt ook gerust heerlijk neerstrijken met een boek onder een boom in de tuin van het verblijf.

Volop gelegenheid dus ook voor ontspanning en rust. Er is ruimte voor 10 deelnemers maximaal, zodat de groep mooi klein blijft en er veel persoonlijke aandacht is.

Image by Jornada Produtora
Image by Johannes Weber

Programma


Wat kun je verwachten:
Het weekend is compleet verzorgd.
We gaan ervan uit dat je je eigen uke meebrengt.
Je hebt een eigen of gedeelde slaapkamer, waarvan het bed al heerlijk is opgemaakt en de handdoeken klaar liggen.

Wanneer: 
Vrijdagmiddag 14-06-2024
t/m maandagochtend 17-06-2024


Prijzen:
€ 427,- p.p.voor een kamer 
met
2-persoonsbezetting en € 477,- p.p. voor een kamer met 1-persoonsbezetting.
Ben je alleen, maar boek je een
tweepersoonskamer kom je dus samen met een andere deelnemer op een kamer.

De kamers worden ingedeeld op volgorde van boeking. Genoemde prijzen zijn:
incl. 3 overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, koffie & thee, mantra-lessen
en de glimlach is gratis.
(Er is nog 1 plekje beschikbaar)

Image by Hannah Busing
bottom of page