top of page

INSPIRATIE & RETRAITE

INSPIREREN & OPLADEN

Hoe klinkt dat? Een minivakantie voor jezelf om 4 dagen even in een andere wereld te zijn waar je omringd wordt door liefde en aandacht. Om op te laden, uit te rusten, te luisteren, naar binnen te gaan en te voelen wat echt belangrijk voor je is. Vooral om niets te moeten en alleen maar te willen zijn. Waar je met gelijkgestemden bij elkaar komt om dat te beleven en te ervaren. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan nodig ik je van harte uit om mee op reis te gaan.

 

Aan de hand van een mooi afgestemd programma ga je op reis naar je eigen binnenwereld. Je ontdekt wat je talenten zijn, wat je gave is en om de mooiste versie van jezelf te leven. Dat is toch wat je wilt? Kapitein op je eigen schip te zijn, zelf je koers te varen en om je eigen tempo te bepalen. Te doen wat je het liefste doet, waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Image by Boxed Water Is Better
Image by Aaron Burden

Programma


Wat kun je verwachten:
Een volledig verzorgd programma, op basis van eten, drinken, slapen, workshops, gebruik sauna, (vrijblijvend) meditatie, retraite, een massage (op aanvraag) een bezoek aan de boeddhistische tempel in Hantum en een liefdevolle omgeving.
Je hebt een eigen slaapkamer, waarvan het bed al heerlijk is opgemaakt en de handdoeken klaar liggen.

De minivakantie wordt verzorgd door Yvon en nieuwe data volgt binnenkort.
Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers en de kosten zijn 475,- euro.

Wanneer je met een eigen groep wilt komen is dat ook mogelijk en kijken we samen naar een geschikte datum.
Voor meer informatie kun je een mail sturen naar:

Mudra-meditatie
bottom of page