INSPIRATIE & RETRAITE

INSPIREREN & OPLADEN

Hoe klinkt dat? Een minivakantie voor jezelf om 5 dagen even in een andere wereld te zijn waar je omringd wordt door liefde en aandacht. Om op te laden, te luisteren, naar binnen te gaan en te voelen wat echt belangrijk voor je is. Waar je met gelijkgestemden bij elkaar komt om dat te beleven en te ervaren. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan nodig ik je van harte uit om 5 dagen mee op reis te gaan.

 

Aan de hand van een volledig afgestemd programma ga je op reis naar je eigen binnenwereld. Je ontdekt wat je talenten zijn, wat je gave is en om de mooiste versie van jezelf te leven. Dat is toch wat je wilt? Kapitein op je eigen schip te zijn, zelf je koers te varen en deze in eigen tempo te bepalen. Te doen wat je het liefste doet, waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Image by Boxed Water Is Better
Image by Aaron Burden

Programma


Wat kun je verwachten:
Een volledig verzorgd programma, op basis van eten, drinken, slapen, workshops, gebruik sauna (vrijblijvend), meditatie, retraite, een massage (op aanvraag) een bezoek aan de boeddhistische tempel in Hantum en een liefdevolle omgeving.
Je hebt een eigen slaapkamer, waarvan het bed al heerlijk is opgemaakt en de handdoeken klaar liggen.

De minivakantie wordt verzorgd door Yvon en gaat onder andere plaats vinden in januari  2022. 
De exacte datum volgt.

Maximaal 6 deelnemers en de kosten zijn 475,- euro
Voor meer informatie kun je een mail sturen naar:

Mudra-meditatie