top of page

INSPIREREN & OPLADEN

NIEUWJAARSRETRAITE VOL INSPIRATIE

 

Wat is er nu mooier om aan het begin te staan van een heel nieuw jaar en jezelf de vraag te stellen. "Welke kant wil ik op? Wat neem ik mee? En wat laat ik achter?

Een nieuw hoofdstuk in jouw levensverhaal dat je zelf kunt schrijven en hoe dat verhaal vorm krijgt bepaal je zelf. Wil je iets veranderen en weet je niet goed wat of hoe? Heb je behoefte aan rust en ruimte voor jezelf met een flink portie liefdevolle inspiratie?

Zou je meer vanuit je hart willen leven en minder vanuit je hoofd? 

Dan is deze nieuwjaarsretraite echt iets voor jou om te voelen wat in 2024 echt belangrijk is!

Oprichtster van IndeWij en Life coach Yvonne Boon en yogadocente en mantra zangeres Liselotte Goed nemen je mee en begeleiden jou tijdens deze volledig verzorgde midweek in een liefdevolle omgeving.

 

Aan de hand van een mooi afgestemd programma ga je op reis in jouw levensverhaal. 

Als kapitein op je eigen schip zet jij koers naar wat jij het liefste doet, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. 

Image by Boxed Water Is Better
Image by Aaron Burden

Programma

Onderweg naar onze dromen zijn je hart en je lijf het kompas. Dus die schudden we in de ochtend lekker wakker en beginnen de dag met (lichte) yoga- en chi kung oefeningen.

Daarna schuif je aan tafel voor een landelijk ontbijtje. Lunch en diner zijn home made
vegetarisch, voedzaam, heerlijk en gezond. Gedurende de hele dag wordt er koffie & thee met lekkers geserveerd.
Je hebt een eigen slaapkamer met een heerlijk opgemaakt bed en schone handdoeken.

Na het ontbijt begeleiden
 Yvonne & Liselotte jou o.a. bij het maken van een mood board,
geven je inzichtelijke
 opdrachten, zingen we samen mooie mantra's, lezen ze je voor bij het het kampvuur, delen zij kennis over  mediteren, is er één stilte dag en wij staan open voor wat er zich nog meer spontaan aandient tijdens deze dagen.

Naast het programma heb je voldoende vrije tijd voor een bezoek aan de boeddhistische tempel in Hantum of een frisse wandeling door het uitgestrekte Friese landschap en om op aanvraag gebruik te maken van de sauna.


Er is plaats voor maximaal 7 deelnemers en de kosten zijn 577,- euro.
Datum: Volgt binnenkort


Gun jezelf deze inspiratie retraite en maak van 2024 jouw droomjaar, of geef deze midweek cadeau aan iemand die je lief is.
Je bent meer dan welkom.

Mudra-meditatie
bottom of page