top of page

WIE ZIJN WIJ

Yvon & Johan

 

 

In De Wij, zijn Johan en Yvonne en zij maakten vanaf begin mei 2019 een nieuwe start op deze bijzondere locatie in Engwierum. Samen met hun 6 kinderen, die er soms wel en soms niet zullen zijn, de lieve labrador Yogi, de 2 poezen genaamd de ene en de andere en een stuk of wat gezellige kippetjes.

Door beiden hun talent, ervaring en kwaliteit te combineren hebben zij groepsaccommodatie Boutsma Zathe overgenomen en besloten er een nieuwe naam aan te geven: Gastenverblijf  “In De Wij”

Deze naam vinden zij bij hun passen door hun vermogen om in de wij vorm te denken, vanuit liefde te leven, talenten te delen en vanuit passie te handelen. 

 

Deze stap was vooral heel spannend en voor Yvon niet helemaal nieuw. Vanuit haar 13 jaar ervaring als eigenaresse van Camping 3 Akers op De Woude (Noord-Holland) stond ze te popelen om weer iets nieuws te beginnen, opnieuw gasten te ontvangen en daarbij haar ervaringen te mogen delen. 

Waar ze heel blij van wordt, is van bijna niets weer iets maken. Tweedehands spullen omtoveren tot een sfeervol object, het oppimpen van old timer caravans bijvoorbeeld, maar ook mooie dingen maken van rest hout. Wanneer Yvon daar mee bezig kan zijn, is ze helemaal in haar element. Veel creativiteit is te bewonderen in en om het gastenverblijf.

bottom of page