top of page

WIE ZIJN WIJ

 

 

Wij zijn Johan en Yvonne en maakte vanaf begin mei 2019 een nieuwe start op een bijzondere locatie in Engwierum. Samen met onze 6 kinderen, die er soms wel en soms niet zullen zijn, de lieve labrador Yogi, onze 2 poezen genaamd de ene en de andere en een stuk of wat gezellige kippetjes.

Door beiden ons talent, ervaring en kwaliteit te combineren hebben wij groepsaccommodatie Boutsma Zathe overgenomen en hebben wij besloten om er een nieuwe naam aan te geven: gastenverblijf  “In De Wij” Deze naam vinden wij bij ons passen door ons vermogen om in de wij vorm te denken, vanuit liefde te leven, ons talent te delen en vanuit onze passie te handelen. 

Deze stap was voor ons allemaal spannend en voor Yvon niet helemaal nieuw. Vanuit haar 13 jaar ervaring als eigenaresse van Camping 3 Akers op De Woude (Noord-Holland) stond ze weer te popelen om weer iets nieuws te beginnen, opnieuw gasten te ontvangen en daarbij haar ervaringen te mogen delen. 

Het allerleukste om te doen is, van bijna niets weer iets maken. Tweedehands spullen omtoveren tot een sfeervol object, het oppimpen van old timer caravans bijvoorbeeld, maar ook mooie dingen maken van rest hout. Wanneer Yvon daar mee bezig kan zijn, is ze helemaal in haar element. Veel creativiteit is te bewonderen in en om het gastenverblijf.

22365191_1590079547701592_54467438418004
bottom of page