top of page

LOGEREN
INDEWIJLAND 

Op onze buitenplaats "In De Wijland" kun je vanaf mei 2024 komen kamperen. Er staan een drietal originele wagens die je kunt huren voor een heerlijk verblijf. Ook met eigen tent, klein camper busje of kleine caravan ben je van harte welkom. 

 

Zie je het al voor je; wakker worden in alle rust, ruimte en in een prachtige omgeving? Een tal van gezellige, vrolijke vogeltjes die je gratis en voor niks mooi toezingen, beentjes over elkaar en genieten maar. Wat dacht je van een verwen ontbijtje wat voor je klaar kan staan? Het kan allemaal. Je maakt ondertussen een plan om overdag de omgeving te ontdekken en bij terugkomst zet je een kopje koffie of thee in de buitenkeuken. Deze eenvoudig ingerichte keuken mag je gebruiken tijdens je verblijf en ook om bijvoorbeeld een soepje te warmen of een eitje te bakken. Kleine en simpele gerechten moeten lukken, maar voor een drie gangen diner, verwijzen we je graag naar één van de leuke restaurantjes in de buurt.

 

In de avond geniet je met een beetje geluk van de stilte, een heldere sterrenhemel met ontelbare sterren en zichtbare planeten voordat je lekker je bedje in kruipt.

Gebruik maken van het sanitair? Dat kan in de twee omgebouwde paardentrailers Hi Hi.... 

We hebben de rood met witte stippen voor het toilet en de vintage blauwe wagen voor de douche.

Zit je inmiddels met een grote glimlach en heb je zin gekregen in een paar dagen er even helemaal tussenuit? Dan ben je van harte welkom. Je kunt kiezen uit de blauwe poëzie caravan, de vrolijke bloemetjes caravan of het snoepje van een pipowagen. 

bottom of page