top of page

LOGEREN
INDEWIJLAND 

Op onze buitenplaats "In De Wijland" kun je vanaf juli 2023 logeren. Er staan een drietal originele wagens die je kunt huren voor een heerlijk verblijf en wat dacht je van een verwen ontbijtje de volgende ochtend? Zie je het al voor je; je eigen creatieve slaapplekkie in alle rust, ruimte en in een prachtige omgeving. Een tal van gezellige, vrolijke vogeltjes die je gratis en voor niks mooi toezingen, beentjes over elkaar, lekker drankje erbij en genieten maar.

Vanuit je luie stoel geniet je van alles om je heen, overdag ga je er lekker op uit om de omgeving te ontdekken, bij terugkomst zet je een kopje koffie en of thee in de buitenkeuken. Deze eenvoudig ingerichte keuken mag je gebruiken tijdens je verblijf en ook om bijvoorbeeld een soepje te warmen of een eitje te bakken. Snel en simpele gerechten moeten lukken, maar voor een drie gangen diner, verwijzen we je graag naar één van de leuke restaurantjes in de buurt.

 

In de avond geniet je met een beetje geluk van een heldere sterrenhemel met ontelbare sterren en zichtbare planeten voordat je lekker je bedje in kruipt.

Gebruik maken van het sanitair? Dat kan in de twee omgebouwde paardentrailers Hi Hi.... 

We hebben de rood met witte stippen voor het toilet en de vintage blauwe wagen voor de douche.

Zit je inmiddels met een grote glimlach en heb je zin gekregen in een paar dagen er even helemaal tussenuit? Dan ben je van harte welkom. Je kunt kiezen uit de blauwe poëzie caravan, de vrolijke bloemetjes caravan of het snoepje van een pipowagen. 

Stuur een mailtje voor reserveren of meer informatie 

(Er wordt op dit moment gewerkt aan de website, nog eventjes geduld en dan kun je op de onderstaande buttons onder de foto's klikken voor meer info) 

_DSC9590.jpg
17845724327208055.jpg
bottom of page