RETRAITE: SCHRIJF JE LEEFBAAN

Retraite: Schrijf je LEEFbaan

Retraite: Schrijf je LEEFbaan

Ben je op zoek naar vernieuwing of meer creativiteit? Wil je je eigen koers gaan varen of is het gewoon tijd voor verandering? Wil je die droom gaan waarmaken maar weet je niet waar te beginnen? Of is juist het loslaten van huidige en ruimte maken voor het nieuwe waar voor jou de uitdaging ligt? 

Tijdens de retraite: Schrijf je Leefbaan schenk je gedurende 4 ochtenden aandacht aan jouw volgende stap. Dit doe je door leuke, prikkelende, creatieve schrijfopdrachten. Schrijven ontluikt een wereld vol mogelijkheden in jezelf. Door te schrijven geef je jou volgende stappen vorm. Daarnaast raak je geïnspireerd door andere verhalen van de mensen die je ontmoet.

persoon Schrijven
Image by Aaron Burden

Programma

Wat kun je verwachten:

Een volledig verzorgd programma, op basis van (vegetarisch) eten, drinken, slapen, schrijfworkshops, gebruik sauna (vrijblijvend), meditatie, stilte retraite, een massage (op aanvraag) een bezoek aan de boeddhistische tempel in Hantum, een yoga les en een liefdevolle omgeving. Je hebt een eigen slaapkamer waar het bed al is opgemaakt en er handdoeken klaar liggen.
De workshop wordt begeleid door Esther de Kort. Deze 6 daagse schrijf je leefbaan retraite is van 27 augustus tot en met 1 september 2021 en kost 660,- euro en is compleet verzorgd met maaltijden, workshops en activiteiten.  Maximaal 8 deelnemers en voor meer informatie kun je een email sturen.
Mudra-meditatie