top of page

 SCHRIJF JE LEEFBAAN

SCHRIJF JE LEEFBAAN

Ben je op zoek naar vernieuwing of meer creativiteit? Wil je je eigen koers gaan varen of is het gewoon tijd voor verandering? Wil je die droom gaan waarmaken maar weet je niet waar te beginnen? Of is juist het loslaten van activiteiten in je huidige situatie en ruimte maken voor het nieuwe waar voor jou de uitdaging ligt?

 

Dan is dit helemaal iets voor jou.Tijdens de 5 daagse minivakantie: Schrijf je Leefbaan schenk je aandacht aan jouw volgende stap. Dit doe je door leuke, prikkelende en creatieve schrijfopdrachten.

 

Schrijven ontluikt een wereld vol mogelijkheden in jezelf. Door te schrijven geef je jouw volgende stappen vorm. Daarnaast raak je geïnspireerd door andere verhalen van de mensen die je ontmoet.

foto Esther en mij samen_edited_edited.j
Image by Aaron Burden

Programma

Wat kun je verwachten:​

Een volledig verzorgd programma met daarin genoeg tijd voor jezelf op basis van heerlijk en gezond eten, drinken, slapen, schrijfworkshops, gebruik van sauna (vrijblijvend), meditatie, stilte retraite, een uitstapje en dit alles in een liefdevolle omgeving.

Je hebt een eigen slaapkamer waarvan het bed al is opgemaakt en de handdoeken klaar liggen. De workshops worden begeleid door

Esther de Kort en Yvonne Boon.

Samen brengen zij deze minivakantie tot een oase van creativiteit en rust.

 

 Schrijf je Leefbaan minivakantie:

Datum: Volgt binnenkort  

De kosten zijn: 535,- euro per persoon 

We bieden ruimte voor 7 deelnemers.

Wil je meer informatie bel of mail gerust.

Mudra-meditatie
bottom of page